04 листопада 2020 року відбувся останній цикл онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій, що тривав із 12 жовтня 2020 року.

    До реалізації професійної програми були залучені керівні і провідні фахівці Запорізької облдержадміністрації, Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях, АО "Гладкий, Яценко та партнери", а також викладачі-теоретики Запорізького національного університету, Національного університету "Запорізька політехніка" та інш.

    Виступи викладачів супроводжувалися мультимедійними презентаціями, а наприкінці навчання слухачі Центру отримали роздаткові навчальні матеріали в електронному вигляді.

    По завершенню навчання державні службовці пройшли підсумкове тестування та за його результатами отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.