03 вересня 2021 року директор Центру Центру Л.І. Яновська, заступник директора І.М. Кононенко та заступник директора – начальник навчального відділу О.А. Курносова прийняли участь у "Дні громад".

    Під час заходу були обговорені питання підготовки освітніх установ до навчального процесу, організації харчування в школах, дотримання вимог інклюзії в окремих закладах та питання вакцинації освітян. Голова Запорізької ОДА Олександр Старух під час обговорення готовності навчальних закладів до роботи, окремо зупинився на питанні вакцинації освітян проти COVID-19.

    Також були висвітлені питання перебігу підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до осінньо-зимового періоду 2021/2022 року та вимоги до встановлення тарифів на постачання теплової енергії населенню.

    Одним з питань заходу стала Програма житлових субсидій, яка є дієвим механізмом допомоги малозабезпеченим мешканцям територіальних громад в оплаті житлово-комунальних послуг.

    Також на "Дні громад" були обговорені актуальні питання створення Центрів надання адміністративних послуг та передачі об'єктів нерухомості державної форми власності у власність територіальних громад.