09 лютого 2021 року розпочалась реалізація загальної професійної (сертифікатної) програми підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців апарату та структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації в онлайн режимі.

    Відкрила навчальний захід директорка Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації – Любов Іванівна Яновська.

    В перший день з учасниками професійного навчання працювали провідні науковці Запорізького національного університету, декан юридичного факультету Запорізького національного університету, доктор юридичних наук, професор – Тетяна Олександрівна Коломоєць та доцент кафедри історії та теорії держави та права юридичного факультету Запорізького національного університету, кандидат юридичних наук – Олексій Леонідович Макаренков (у тому числі апробовано матеріали навчального курсу «Загальноєвропейська конвергенція правових, економічних та культурологічних основ попередження корупції», ErasmusJean Monnet Actions 611790-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE).

    Державні службовці підвищили рівень своєї обізнаності за темами: "Українське антикорупційне законодавство: сутність, новації та практика застосування" та "Превентивні антикорупційні заходи".

    З працівниками Запорізької облдержадміністрації було обговорено організаційні моменти та завдання на період означеного навчання.