Знову працюємо з державними службовцями структурних підрозділів облдержадміністрації. Так, 02 та 03 лютого 2021 року у Запорізькому регіональному Центрі підвищення кваліфікації було реалізовано онлайн-навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Розвиток лідерства на публічній службі" для державних службовців категорії "Б" – працівників структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації.

    У дистанційному режимі з учасниками професійного навчання працювала Ганна Валентинівна Бойко, доцент кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, кандидат психологічних наук. Під час занять керівні працівники структурних підрозділів облдержадміністрації мали змогу опрацювати питання щодо психологічної природи та проявів лідерства, особистісних якостей, що забезпечують ефективний вплив на інших людей, комунікативних компетентностей лідера тощо; пройти самодіагностику особистісного стилю поведінки у конфліктних ситуаціях, поспілкуватися між собою у мікрогрупах. Також протягом двох зустрічей був налагоджений зворотній зв'язок викладача із слухачами у формі "питання-відповідь".

    По завершенні навчання слухачі означеного заходу висловили слова подяки Ганні Валентинівні за цікаве, змістовне та корисне онлайн-спілкування.