З 19 по 26 лютого 2020 року відбулося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування для працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. Учасниками навчання стали 59 осіб.

     У якості викладачів на семінар були запрошені провідні науковці Запорізького національного університету та інших вищих навчальних закладів. Із практичними аспектами діяльності учасників професійного навчання ознайомили керівні працівники Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях, Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів, представники прокуратури та адвокатур.

     Виступи викладачів супроводжувалися мультимедійними презентаціями.

     Слухачі Центру були забезпечені роздатковими навчальними матеріалами у друкованому та електронному вигляді.

     За результатами навчання працівники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування отримали документи про підвищення кваліфікації.