04 – 25 листопада 2020 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів органів місцевого самоврядування. В ході навчання було висвітлено актуальні питання діяльності бухгалтерів органів місцевого самоврядування.

   З учасниками професійного навчання працювала Марусенко Світлана Міхайлівна, консультант Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів.

    Під час першої зустрічі були висвітлені питання особливостей бухгалтерського обліку в період карантину в 2020 році та взяття бюджетних зобов’язань та використання КЕКВ в 2020 році.

    По завершенню навчання учасники програми отримали документи про підвищення кваліфікації.

   Завдячуємо викладачам Запорізького національного університету та керівним працівникам та фахівцям Департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області, Головного управління Державної податкової служби у Запорізькій області, Врублевському Олександру Станіславовичу – експерту – консультанту з питань співробітництва територіальних громад Програми Ради Європи в Україні та адвокатському об'єднанню "Гладкий, Яценко та партнери" за продуктивні зустрічі та змістовну інформацію.