28-29 липня 2020 року Центром в черговий раз проведено навчання за короткостроковою програмою "Ділове українське мовлення" для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Запорізької області.

     Під час реалізації програми з учасниками професійного навчання працювала редактор комунального закладу "Запорізька обласна бібліотека для юнацтва" Запорізької обласної ради Олена Ольшанська.

     Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Запорізької області мали можливість ознайомитися з нормами мовленнєвої поведінки в різних сферах і ситуаціях спілкування, в т.ч. при обговоренні дискусійних проблем, вдосконалити свої знання щодо структури офіційно-ділового стилю при документуванні управлінської діяльності, а також ознайомилися з основними положеннями Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

     В учасників навчання залишилися позитивні враження від спілкування зі спікером реалізації програми. Під час опитування щодо задоволення програмою учасники професійного навчання завдячили за чудовий, змістовний семінар, висловили бажання приймати участь в подібному навчанні та побажали колективу та викладачам центру творчого натхнення, успіхів та гарного настрою.