06 квітня 2021 року завершився черговий навчальний захід "Організація діяльності сільського, селищного, міського голови" в рамках Освітнього марафону з доброго врядування започаткованому Радою Європи, Міністерством розвитку громад та територій України та за підтримки Національного агентства України з питань державної служби.

    Очікування учасників марафону перевершено!!! Вразили глибина знань та харизматичність спікерів, практична спрямованість висвітленого матеріалу, структурованість методичних матеріалів!

    Результати навчання досягнуті. Підтвердженням тому є реакція учасників заходу в чаті: "Будемо працювати та вдосконалювати власну діяльність завдяки отриманим знанням та наданим практичним рекомендаціям".

    Як підкреслив в заключному виступі менеджер Програми Ради Європи "Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні" Андрій Гук, продовження співпраці Офісу Ради Європи в Україні з територіальними громадами і в подальшому буде спрямоване на зміцнення спроможності та ефективності діяльності органів місцевого самоврядування, оскільки добробут громад залежить від рівня знань посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад. Також пан Андрій акцентував увагу повідомив, що наразі стартує новий Освітній марафон для депутатів місцевих рад, до участі в якому запрошені і депутати Запорізького регіону.

    Запорізький регіональний центр підвищення кваліфікації завдячує організаторам та учасникам Освітнього марафону за плідну співпрацю.