19 квітня 2021 року Запорізьким РЦПК завершено онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ефективні комунікації та взаємодія в команді", що реалізовувалося для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Запорізького регіону. Перший етап означеної Програми проведено 15 квітня 2021 року.

    Спікером навчальних зустрічей була Ганна Бойко, доцент кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, кандидат психологічних наук.

    Під час занять учасники означеного заходу опрацювали наступні питання:

  • "Комунікативна компетентність та її структура";
  • "Поняття про команду та її характерні ознаки";
  • "Взаємодія в команді";
  • "Ефективні комунікації";
  • "Взаємодія у проблемних ситуаціях".

    Також, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, під керівництвом викладача, пройшли самодіагностику особистісного стилю поведінки у проблемних ситуаціях, самодіагностику власного рівня емоційного вигорання, виконали вправи у мікрогрупах. Протягом двох зустрічей у чаті був налагоджений зворотній зв'язок викладача із слухачами у формі "питання-відповідь".

      По завершенні навчання учасники означеного заходу висловили слова подяки Ганні Валентинівні за цікаве, змістовне та корисне онлайн-спілкування.