30 березня та 01 квітня 2021 року проведено навчання в дистанційному режимі за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для посадових осіб місцевого самоврядування.

    Під час навчання з учасниками професійного навчання працювала Пирогова Кристина Михайлівна – доцент кафедри теорії комунікації, реклами та зв'язків із громадськістю Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук. 

    Метою означеної програми є удосконалення мовленнєвої культури публічного службовця як чинника успішної професійної комунікації, вироблення в учасників професійного навчання практичних навичок володіння мовними нормами та сприяння розвитку самоусвідомлення щодо реалізації навичок мовленнєвої культури у професійній діяльності.

    Підсумковим етапом кожного навчального дня було проведення тестування, під час якого учасники заходу показали високий рівень засвоєння матеріалу. Позитивним моментом навчання стало налагодження комунікації між викладачем та учасниками під час роботи у чаті, а також практична спрямованість отриманої інформації.

     За результатами навчання учасники заходу отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.