02 квітня 2021 року проведено другий етап навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності працівників служб управління персоналом" (для фахівців служб управління персоналом структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації та районних державних адміністрацій Запорізької області).

Тема зустрічі: "Порядок організації і ведення військового обліку". З учасниками професійного навчання працював Таланов Борис Петрович – головний спеціаліст відділу військового обліку, бронювання та впровадження єдиного державного реєстру військовозобов'язаних сектору мобілізаційно-оборонної роботи Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Лектор повністю розкрив тему та відповів на запитання учасників професійного навчання.

Також Центром узагальнено відповіді на запитання попередньої зустрічі, надані представником Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях, та надіслано учасникам професійного навчання.