18 травня 2021 року в Запорізькому регіональному центрі підвищення кваліфікації було завершено навчання посадових осіб місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Міжмуніципальне співробітництво громад: нові можливості для розвитку".

         Модератором зазначеного навчання виступив директор адміністрації вебсайту "СТАРОСТА ПРОФІ", експерт з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад Врублевський Олександр Станіславович.

         В ході навчального заходу, який відбувся 18 травня, учасники професійного навчання мали нагоду розглянути правову основу та порядок підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад та обмінятися позитивним досвідом та практикою застосування положень Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

         Наприкінці онлайн навчання, підводячи  підсумки заняття, слухачі мали змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді на актуальні запитання сьогодення, пов’язані з їх професійною діяльністю.

         За результатами проведеного заходу учасники професійного навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.