27 серпня 2021 року в Запорізькому регіональному центрі підвищення кваліфікації в дистанційному режимі завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Впровадження змін та інновацій" для державних службовців категорії "Б" – працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області та територіальних управлінь Державної казначейської служби України Запорізької області.

    Протягом двох навчальних зустрічей з учасниками професійного навчання працювала Ганна Бойко, доцент кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, кандидат психологічних наук.

    Сьогодні під час занять учасники професійного навчання дізналися психологічну природу спротиву змінам, етапи переживання сприйняття змін як процесу, виконали вправи щодо визначення особистісних якостей, що сприяють і заважають зваженому впровадженню змін, поспілкувалися між собою у мікрогрупах та інш. Протягом навчання був налагоджений зворотній зв'язок викладача із слухачами у форматі "питання-відповідь".

          По завершенню навчання слухачі подякували Ганні Валентинівні за цікаве, змістовне та корисне онлайн-спілкування.

    За результатами проведеного заходу учасники професійного навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.