31 серпня 2021 року в Запорізькому регіональному центрі підвищення кваліфікації в дистанційному режимі реалізовано навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Сприйняття змін та інновацій" для державних службовців категорії "В" – працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області та територіальних управлінь Державної казначейської служби України Запорізької області.

    Протягом двох навчальних зустрічей з учасниками професійного навчання працювала Ганна Бойко, доцент кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, кандидат психологічних наук.

       Під час занять учасники професійного навчання дізналися психологічні закономірності сприйняття змін та інновацій особистістю, сутність процесу колективного переживання змін в організації, пройшли психодіагностику особистісного сприйняття змін за методиками "Рівень суб'єктивного контролю" Дж.Роттера в адаптації В.Бажина, виконували різні вправи, ознайомилися із психологічними аспектами комунікації в умовах змін та виникнення чуток (мотивація виникнення і протидія чуткам), поспілкувалися між собою у мікрогрупах та інш.

       Протягом двох навчальних зустрічей був налагоджений зворотній зв'язок викладача із слухачами у форматі "питання-відповідь".

       По завершенню навчання слухачі висловили слова подяки Ганні Валентинівні за цікаве, змістовне та корисне онлайн-спілкування.

   За результатами проведеного заходу учасники професійного навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.