01-02 вересня 2021 року в Запорізькому регіональному центрі підвищення кваліфікації в дистанційному режимі реалізовано навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Розвиток лідерства на публічній службі" для державних службовців категорії "Б" – працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області та територіальних управлінь Державної казначейської служби України Запорізької області.

    Протягом двох навчальних зустрічей з учасниками професійного навчання працювала Ольга Фролова, доцент кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук.

    Під час занять учасники професійного навчання дізналися про психологічну природу та прояви лідерства, ролі керівника і лідера, комунікативні компетентності лідера, особистісні якості, що забезпечують ефективний вплив на інших людей, виконали вправи "Метод 5 пальців Л. Зайверта", "Колесо життєвого балансу", "Які важливі навички та вміння є запорукою лідерства для вас" та інш. Протягом усього навчання був налагоджений зворотній зв'язок викладача із слухачами у форматі "питання-відповідь", "мозковий штурм" тощо.

    За результатами проведеного заходу учасники професійного навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.