09 вересня 2021 року було розпочато онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників Азовського басейного управління Державного агентства рибного господарства України .

    Впродовж двох днів з учасниками професійного навчання працювали провідні науковці юридичного факультету Запорізького національного університету: Коломоєць Тетяна Олександрівна, Макаренков Олексій Леонідович та Пелех Ія Василівна. 

    Завдяки майстерності зазначених спікерів, учасники навчання отримали нові знання у сфері українського антикорупційного законодавства, дізналися про особливості застосування превентивних антикорупційних заходів, опрацювали заходи щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

    Крім того, спікери навчання ознайомили слухачів з теоретичними та практичними аспектами юридичної відповідальності за корупційні правопорушення; поглибили знання учасників навчання щодо взаємодії публічних службовців з правоохоронними органами.