09 грудня 2021 року заступник директора – начальник навчального відділу Ольга Курносова взяла участь у заході "День територіальних громад", який проводився Запорізькою обласною державною адміністрацією.

    Під час заходу голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух акцентував увагу учасників зібрання на змінах в постанові Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236, які набрали чинності з 06 грудня, та необхідності проведення роз’яснювальної роботи щодо проведення щеплення проти COVID-19.

      Під час заходу було проаналізовано виконання бюджетів територіальних громад за одинадцять місяців 2021 року, темпи росту надходжень доходів у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року. Розглянуто стан проведення (поновлення) нормативної грошової оцінки земель населених пунктів громад Запорізької області та здійснено аналіз освоєння громадами області субвенцій з державного бюджету.

      Особливої уваги було приділено питанню співробітництва з Європейським інвестиційним банком та дотримання умов освоєння виділених коштів.

      Також на "Дні територіальних громад" було презентовано результати опитування громадської думки для оцінки змін в обізнаності громадян щодо громадських організацій та їх діяльності.