Проведено ІІІ тиждень навчання в дистанційному режимі за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування.

    На третьому навчальному тижні з учасниками професійного навчання працювали: Хорішко Лілія Сергіївна – професор кафедри політології Запорізького національного університету, доктор політичних наук, доцент; Лозов'юк Анна Георгіївна – консультант Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації; Павлюк Тетяна Сергіївна – доцент кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики факультету менеджменту Запорізького національного університету, кандидат економічних наук; Кас’яненко Денис Валерійович – начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату Запорізької облдержадміністрації, кандидат наук з державного управління.

        Впродовж навчальних зустрічей спікери розкрили такі теми: "Інформаційні війни та їх вплив на українську політику", "Службова етика та етикет посадової особи місцевого самоврядування"; "Євроінтеграційний вектор розвитку України. Угода про асоціацію між Україною та ЄС: екологічні аспекти", "Відкритість та прозорість органів місцевого самоврядування в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані".

        Наступні навчальні заходи за означеною програмою заплановано на 14 та 16 лютого 2022 року.