Розпочато онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців категорії "Б", "В"/посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад (не рідше одного разу на три роки).

     07 вересня з учасниками професійного навчання працювала Павлюк Тетяна Сергіївна, доцент кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики факультету менеджменту Запорізького національного університету, кандидат економічних наук з темами "Євроінтеграційний вектор розвитку України. Угода про асоціацію між Україною та ЄС", "Інструменти співпраці з ЄС задля місцевого та регіонального економічного розвитку".

      09 вересня у ролі викладача виступила Ольшанська Олена Олексіївна, аспірантка кафедри українознавства Запорізького національного університету, редактор комунального закладу "Запорізька обласна бібліотека для юнацтва" Запорізької обласної ради та висвітлила тему "Підвищення мовної культури публічних службовців у контексті сучасного українського правопису".

      Наступні навчальні заходи за означеними програмами заплановано на 12, 15 вересня 2022 року.