Проведено ІІ тиждень онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців категорії "Б", "В"/посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад (не рідше одного разу на три роки).

 

   12 вересня з учасниками професійного навчання працювали:

Пирогова Кристина Михайлівна, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук з темою "Службова етика та етикет публічного службовця";

Краснокутський Олександр Володимирович, професор кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, доктор філософських наук, доцент з темою "Культура прийняття управлінських рішень".

 

    15 вересня у ролі викладача виступила Верлос Наталя Володимирівна, професор кафедри конституційного та трудового права юридичного факультету Запорізького національного університету, доктор юридичних наук, доцент та висвітлила теми "Управління та адміністрування в умовах децентралізації влади. Особливості діяльності органів влади в умовах воєнного стану", "Розвиток електронного урядування та електронної демократії: сучасні виклики".

    Наступні навчальні заходи за означеними програмами заплановано на 20, 22 вересня 2022 року.