Враховуючи доручення керівництва облдержадміністрації в контексті постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 р. № 1041 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України", 04 жовтня 2022 року Запорізьким РЦПК було розпочато навчання для ІІ групи працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області з питань передачі функцій щодо призначення та виплати житлових субсидій органам Пенсійного фонду України.

    Відкрила навчальний захід директор Центру – Яновська Любов Іванівна.

    Спікером виступила Єрохова Лілія Станіславівна, заступник начальника управління – начальник відділу адресного надання пільг та житлових субсидій управління соціальних гарантій, державної соціальної допомоги Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації.

    Додатково учасники отримали перелік нормативно-правових актів, що регламентують питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.