24 листопада 2022 року Запорізьким РЦПК розпочато реалізацію вебінарів в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності органів публічної влади області у сфері земельних відносин в період дії воєнного стану" для посадових осіб місцевого самоврядування Запорізького регіону.

  Модератором навчання була Спіцина Людмила Василівна – начальник управління ринку та оцінки земель Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

    В процесі навчання було розкрито широкий спектр питань що стосуються права на землю, права на власність, оренди земель. В тому числі, висвітлено питання щодо компетенції органів місцевого самоврядування по розпорядженню землями комунальної власності в умовах воєнного стану, розкрито перелік землевпорядної документації, необхідної для прийняття рішень органів місцевого самоврядування щодо земельних ділянок та інш.

    Під час занять учасники професійного навчання мали змогу поставити свої питання викладачці та отримати фахову ґрунтовну відповідь на них.

     Наступна навчальна зустріч за означеною програмою запланована на 25 листопада 2022 року.