13 грудня 2022 року Запорізьким РЦПК завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Соціальна інклюзія: забезпечення прав осіб з інвалідністю".

    Впродовж другого етапу навчання з публічними службовцями працювали провідні фахівці Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної військової адміністрації, а саме: Гречаник Ірина Олександрівна, Хіхло Наталя Володимирівна, Гуришкіна Ольга Василівна. Також в роботі означеного навчального заходу взяла участь регіональна координаторка уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області Яковенко Віра Сергіївна.

    Сьогодні учасники професійного навчання підвищили свої професійні компетентності щодо питань надання безоплатної правової допомоги та соціальних послуг особам з інвалідністю, компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю, які не мають права на пенсію та інш.

За результатами проведеного заходу публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.