09 та 10 жовтня 2024 року Запорізьким РЦПК реалізовано навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Професійне вигорання публічного службовця: шляхи подолання та методи профілактики", в якому взяли участь більше ніж 100 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Ганна Бойко, яка розкрила симптоми, ознаки, причини та психологічну природу виникнення синдрому "професійного вигорання", ознайомила слухачів з прийомами подолання та методами профілактики професійного вигорання, визначила основні аспекти взаємодії зі "складними людьми" та методами розвитку ефективного спілкування в проблемних ситуаціях.

     Протягом реалізації означеного навчання публічні службовці виконували вправи із подальшим коментарем викладачки, відповідали на питання спікерки та надавали свої пропозиції щодо попередження та подолання профвигорання. Також учасники професійного навчання пройшли тест, який визначає емоційне вигорання особистості та обговорили його результати.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024