02 та 07 жовтня 2024 року Запорізьким РЦПК реалізовано навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Професійна етика, етикет та імідж публічного службовця", в якому взяли участь майже 90 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Кристина Пирогова – доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук.

    Під час реалізації означеного навчання публічні службовці виконували тренувальні вправи з подальшим коментарем викладачів щодо правильних варіантів відповідей, відповідали на питання спікера тощо.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024