27, 30 вересня та 01 жовтня 2024 року Запорізьким РЦПК було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення в публічному управлінні", в якому взяли участь більше ніж 80 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

   Впродовж трьох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювали: Зубець Наталя Олександрівна – доцент кафедри української мови Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук; Пирогова Кристина Михайлівна – доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук; Ольшанська Олена Олексіївна – аспірантка кафедри українознавства Запорізького національного університету, редактор Комунального закладу "Запорізька обласна бібліотека для юнацтва" Запорізької обласної ради.

       Протягом навчальних заходів публічні службовці виконували тренувальні вправи з подальшим коментарем викладачів щодо правильних варіантів відповідей, підсумкові тестові завдання, відповідали на питання спікерів тощо.

Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024