17 червня 2024 року відбувся заключний етап онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  "Стратегічний курс України щодо набуття членства в ЄС та НАТО: реалізація та перспективи"в якому взяли участь більше ніж 80 публічних службовців – представники 4 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, однієї райдержадміністрації, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 10 територіальних громад Василівського, Запорізького, Мелітопольського та Пологівського районів Запорізької області.

     Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

      Цокур Євген Георгійовичзавідувач кафедри політології Запорізького національного університету, доктор політичних наук, доцент провів практичне заняття за темою "Політико-правові аспекти реалізації стратегії євроатлантичної інтеграції України. Особливості співробітництва України з НАТО".

  Мета програми, поглиблення знань учасників професійного навчання щодо євроатлантичної інтеграції та євроінтеграційного вектору розвитку України, Угоди про асоціацію та можливості, що вона відкриває, ознайомлення слухачів з інструментарієм співпраці з ЄС, підвищення рівня їх професійних компетентностей щодо написання проєктних пропозицій задля розвитку територій, була досягнута.

      За підсумками навчання слухачі отримають сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,37 кредиту ЄКТС.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024