17 червня 2024 року Запорізьким РЦПК завершено реалізацію навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Дотримання прав людини та протидія дискримінації", в якому взяли участь більше ніж 100 публічних службовців – представники 5 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації та 17 територіальних громад Бердянського, Василівського, Запорізького, Мелітопольського та Пологівського районів Запорізької області.

    Впродовж другого навчального дня з публічними службовцями працювала Наталія Заїкіна – голова правління громадської організації "Центр соціально психологічної підтримки "Мітра", яка розкрила наступні питання:

– "Актуальні питання протидії та запобіганню домашньому насильству";

– "Протидія торгівлі людьми та нелегальній міграції: теоретичні та практичні аспекти".

    За результатами проведеного навчального заходу учасники професійного навчвання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

      Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024