08, 09 травня 2024 року Запорізьким РЦПК було реалізовано загальну короткострокову програму підвищення кваліфікації  "Організація роботи щодо забезпечення права на доступ до публічної інформації в органах державної влади та органах місцевого самоврядування" в якій взяли участь понад 90 публічних службовців  – представники 6 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 2 районних державних адміністрацій, Запорізької міської ради, головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області та 18 територіальних громад області.

     Впродовж двох днів з учасниками професійного навчання працювала Овчарова Ангеліна Олегівна – регіональна координаторка БО "БФ "Стабілізейшн Суппорт Сервісез" у Запорізькій області.

     Метою даного заходу було підвищення рівня обізнаності учасників професійного навчання щодо міжнародних та національних стандартів забезпечення права на інформацію; розвиток вмінь організовувати та здійснювати належне забезпечення доступу до публічної інформації, зокрема публічної інформації у формі відкритих даних; формування культури відкритості публічної інформації та навичок правомірного обмеження доступу до інформації.

        Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

       Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024