01 квітня 2024 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Професійне вигорання публічного службовця: шляхи подолання та методи профілактики", в якій взяли участь близько 100 публічних службовців – представники апарату та 10 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради, Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та 12 територіальних громад області.

    Впродовж двох днів з учасниками професійного навчання працювала Бойко Ганна Валентинівна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи Запорізького національного університету. Спікерка ознайомила публічних службовців з феноменом професійного вигорання, особливостями діяльності публічного службовця в кризових ситуаціях, зокрема, в умовах воєнного стану. Разом з учасниками навчання було проведено психодіагностику рівня професійного вигорання. Ознайомила зі способами вчасного виявлення та його ефективного подолання, чинниками застосування особистісних та організаційних чинників профілактики профвигорання.

Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

      Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024