27 березня 2024 року Запорізьким РЦПК завершено реалізацію навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Забезпечення захисту прав громадян України інструментами Міжнародного гуманітарного права". В навчанні взяли участь представники 9 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій та 4 територіальних громад Запорізького району Запорізької області.

    Впродовж двох навчальних днів з публічними службовцями працювала Тамара Жалій – доцент кафедри історії України Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, кандидат історичних наук.

    За результатами проведеного навчального заходу учасники професійного навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

       Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024