15 березня 2024 року Запорізьким РЦПК завершено реалізацію серії психологічних тренінгів в рамках загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Стресостійкість як компонент професійної компетентності публічного службовця в умовах воєнного стану".

     У навчанні взяли участь майже 100 публічних службовців – представники 10 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 5 районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 6 територіальних громад Пологівського району. Також у навчальному заході взяли участь 7 державних службовців – працівники Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса).

    Під час останньої навчальної зустрічі "Методичні засади подолання ознак бойового стресу та забезпечення оптимального рівня стресостійкості публічного службовця", було висвітлено методи діагностики та техніки оптимізації психоемоційного стану і підвищення стресостійкості публічного службовця в умовах воєнного стану; визначено ресурси підтримки задля оптимізації стресостійкості; техніки саморелаксації та самовідновлення у забезпеченні стресостійкості тощо.

За результатами навчального заходу публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

      Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024