26 лютого 2024 року Центром було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Зв'язки з громадськістю в системі управлінської діяльності органів публічної влади" для публічних службовців Запорізького регіону, в якій взяли участь понад 70 публічних службовців – представники 11 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, 5 районних державних адміністрацій, Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

    Спікером виступила Пирогова Кристина Михайлівна, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук.

     Реалізація програми відбувалася за дистанційною формою з використанням програми Zoom.

   Мета програми, удосконалення та розвиток професійних компетентностей учасників професійного навчання щодо здійснення процесу паблік рілейшнз органами влади, впровадження сучасних підходів здійснення зв’язків із громадськістю в практику роботи органу влади; оволодіння навичками взаємодії зі ЗМІ, була досягнена.

     Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024