23 січня 2024 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Аналіз державної політики. Практика підготовки аналітичних документів", в якій взяли участь понад 90 публічних службовців – представники 6 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 2 районних державних адміністрацій, головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області та 12 територіальних громад області.

    Впродовж другого дня з учасниками професійного навчання працювала Волосюк Марина Валеріївна – доцент кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, кандидат економічних наук. Спікерка ознайомила публічних службовців з інструментами регіонального розвитку, інноваційним розвитком територіальних громад, основними принципами прогнозу подій та процесів.

    Працюючи в окремих групах, слухачі опановували  як побудувати опис проблеми в аналітичному документі, а також виступили зі своїми пропозиціями та обговорили їх з усіма учасниками навчання.

    Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків  можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024