15 січня 2024 року Центром реалізовано навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Фінансовий контроль як превентивний антикорупційний механізм: вимоги національного законодавства", в якому взяли участь майже 60 посадових осіб місцевого самоврядування – уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів Запорізької міської ради.

    Спікерами навчального заходу були: Інна Кононенко – заступник директора Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації, Ольга Курносова – заступник директора – начальник навчального відділу Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації, Наталія Славова – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області.

 За підсумками навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,2 кредиту ЄКТС.

       Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2024