11 грудня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Сучасний діловий протокол та етикет", в якій взяли участь представники Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької та Пологівської районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 16 територіальних громад Запорізької області.

   Протягом останнього дня навчання публічні службовці ознайомились з поняттям ділового протоколу та його місцем в діловому спілкуванні, нормами та видами ділового протоколу, офіційними та протокольними формами привітання та представлення, особливостями міжнародного ділового протоколу, а також з етикетом національних символів.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023