16 листопада 2023 року у Запорізькому РЦПК продовжено реалізацію навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Організація та надання соціальних послуг сім’ям, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування: регіональний аспект".

     У навчанні взяли участь понад 80 фахівців із соціальної роботи та інших працівників системи соціального захисту в громадах Запорізького регіону.

    Під час навчального дня з учасниками професійного навчання працювали Марина Безрук, спеціаліст з навчально-методичної роботи МБО "Партнерство "Кожній дитині", та Ірина Гречаник, заступник начальника управління – начальник відділу державних допомог управління соціальних гарантій, державної соціальної допомоги Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної військової адміністрації.

    Сьогодні слухачі опанували наступні теми:

– "Міжвідомча взаємодія під час надання соціальних послуг сім’ям, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування";

– "Фінансове забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються під опікою, піклуванням, у прийомній сім’ї, дитячому будинку сімейного типу, в тому числі з урахуванням воєнного стану".

    Наступна зустріч за означеною Програмою запланована на 17 листопада 2023 року.