15 листопада 2023 року Центром було завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  "Організаційна культура публічної служби", в якому взяли участь 65 публічних службовців, а саме представники 1 структурного підрозділу Запорізької облдержадміністрації, 2 районних державних адміністрацій та 21 територіальної громади Запорізької області.

    Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

    Мета програми, поглиблення знань учасників професійного навчання щодо сутності та змісту організаційної культури, чинників її формування та впливу на ефективність і результативність діяльності органу публічної влади, розвиток особистісних компетентностей, зокрема, організаційних, була досягнута.

    За підсумками навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,33 кредиту ЄКТС.

   Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023