08 листопада 2023 року Запорізьким РЦПК завершено реалізацію навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Розвиток лідерства на публічній службі".

    В навчанні взяли участь більше ніж 90 публічних службовців – представники 3 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 1 районної державної адміністрації та 30 територіальних громад Бердянського, Василівського, Запорізького, Мелітопольського та Пологівського районів Запорізької області.

    Під час двох навчальних днів з публічними службовцями працювала Ольга Фролова – доцент кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук, доцент.

    Мета проведення навчальних заходів в рамках означеної програми – розвиток професійних компетентностей учасників професійного навчання задля активізації лідерського потенціалу; розширення уявлень про лідерство як спосіб організації та управління.

   Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023