20 жовтня 2023 року Центром було завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  "Здійснення публічних закупівель: правові та практичні аспекти в умовах воєнного стану", в якому взяли участь 97 публічних службовців, а саме представники 12 структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації, 2 районних державних адміністрацій, 22 територіальних громад Запорізької області та установ.

    Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

   Під час другого дня навчання слухачі ознайомилися з порядком організації та проведенням закупівельних процедур в умовах воєнного стану, алгоритмом проведення спрощеної закупівлі, відповідальністю за порушення вимог національного законодавства у сфері публічних закупівель.

За підсумками навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,33 кредиту ЄКТС.

      Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023