11 жовтня 2023 року було реалізовано останній етап онлайн навчання за загальними професійними (сертифікатними програмами підвищення кваліфікації вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування та посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад (не рідше одного разу на три роки).

    В цей навчальний день з учасниками професійного навчання працювали Михайло Волков, Ангеліна Овчарова та Інна Кононенко. Під час означеного навчального заходу посадові особи місцевого самоврядування підвищили свої професійні компетентності за наступними темами: "Загальні засади діяльності Омбудсмана в Україні: особливості діяльності в умовах воєнного стану", "Реформування служби в органах місцевого самоврядування: законодавчі ініціативи, аналіз проєктів нормативно-правових актів", "Управління персоналом та кадрова політика. Особливості регулювання трудових відносин в умовах дії воєнного стану", "Досягнення соціально значимих результатів службової діяльності через розвиток професійних компетентностей".

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023