10 жовтня 2023 року було реалізовано останній етап онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців категорії "Б", "В" (не рідше одного разу на три роки).

     В цей навчальний день з учасниками професійного навчання працювала Марина Ажажа – професор кафедри управління та адміністрування Інженерного навчально-наукового інституту імені Ю.М. Потебні Запорізького національного університету, доктор наук з державного управління, професор. Під час означеного навчального заходу державні службовці підвищили свої професійні компетентності за наступною темою: "Самоменеджмент державного службовця".

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023