06 жовтня 2023 року було реалізовано останній етап онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на посади державної служби категорії "Б", "В".

    В цей навчальний день з учасниками професійного навчання працював Микола Трофименко – заступник начальника Західного міжрегіонального управління НАДС – начальник відділу у Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Під час означеного навчального заходу державні службовці підвищили свої професійні компетентності за наступними темами: "Реформування публічної служби", "Управління персоналом та кадрова політика. Особливості регулювання трудових відносин в умовах дії воєнного стану", "Через розвиток професійних компетентностей до ефективної, результативної та якісної службової діяльності".

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023