03 жовтня 2023 року відбувся заключний етап онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації  "Стратегічний курс України щодо набуття членства в ЄС та НАТО: реалізація та перспективи", в якому взяли участь 88 публічних службовців, а саме представники 3 структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації, 3 районних державних адміністрацій та 3 територіальних громад Запорізької області.

     Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

    Мета програми, поглиблення знань учасників професійного навчання щодо євроатлантичної інтеграції та євроінтеграційного вектору розвитку України, Угоди про асоціацію та можливості, що вона відкриває, ознайомлення слухачів з інструментарієм співпраці з ЄС, підвищення рівня їх професійних компетентностей щодо написання проєктних пропозицій задля розвитку територій, була досягнута.

  За підсумками навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,37 кредиту ЄКТС.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/.../sluhachi-pro-riven.../2023