11 липня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію  загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Впровадження змін та інновацій".

     Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

    У навчанні взяли участь близько 60 публічних службовців – представники 4 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій та 10 територіальних громад Запорізької області.

    Мета програми, удосконалення професійних компетентностей публічних службовців щодо теорії та методології управління змінами; оволодіння практичними знаннями та навичками з організації процесу впровадження змін в органі публічної влади задля підтримки реформ та інновацій, була досягнута.

      По завершенню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,33 кредиту ЄКТС.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023