14 червня 2023 року Запорізьким РЦПК завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення", в якому взяли участь більше ніж 110 публічних службовців, а саме, представники 4 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій, 8 територіальних громад Василівського, Запорізького та Мелітопольського районів, а також працівники Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса).

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Олена Ольшанська, яка ознайомила публічних службовців з основними змінами в українському правописі, шляхами й методами вдосконалення професійного мовлення публічного службовця. Під час навчальних заходів публічні службовці виконували різні тренувальні вправи та отримували коментарі викладачки щодо правильних варіантів відповідей.

      За результатами проведеного заходу публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023