Запорізьким регіональним центром підвищення кваліфікації завершено онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад (не рідше одного разу на три роки), в якому взяли участь майже 50 публічних службовців – представники 9 територіальних громад Запорізької області.

    01 та 02 червня учасники професійного навчання опанували наступні теми:

  • Комунікаційна стратегія органу місцевого самоврядування;
  • Робота з цільовими аудиторіями: донесення інформації, робота з невдоволеннями та критикою;
  • Комунікаційна стратегія в кризових ситуаціях
  • Загальні засади діяльності Омбудсмена в Україні;
  • Захист персональних даних: правові аспекти регулювання;
  • Актуальні питання проходження служби в органах місцевого самоврядування.

    Мета програми, поглиблення та оновлення знань, розвиток практичних умінь та навичок, необхідних посадовим особам місцевого самоврядування для ефективного вирішення професійних завдань, пов'язаних із задоволенням потреб громади, та задля забезпечення результативності власної службової діяльності, буда досягнута.

    За підсумками навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 2,0 кредити.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023