28 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Захист прав громадян України інструментами Міжнародного гуманітарного права".

     Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

    У навчанні взяли участь близько 70 публічних службовців – представники апарату та 3 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 2 районних державних адміністрацій, 5 територіальних громад Запорізької області та працівники Державної служби України з безпеки на транспорті.

    Учасники професійного навчання ознайомилися з нормами Міжнародного гуманітарного права та застосуванням його положень в мирний час та в умовах правових режимів воєнного і надзвичайного станів; сформували стійкі уявлення про інструменти забезпечення прав людини та відповідальність за правопорушення під час правових режимів воєнного і надзвичайного станів.

     По завершенню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,33 кредиту ЄКТС.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023