26 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Організація роботи зі зверненнями громадян. Доступ до публічної інформації", в якому взяли участь більше ніж 50 публічних службовців – представники 9 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 5 районних державних адміністрацій та 11 територіальних громад Запорізького району.

    Під час другого навчального дня учасники професійного навчання поглибили свої знання щодо практичних аспектів застосування законодавства України про доступ до публічної інформації як механізму забезпечення відкритості та прозорості діяльності місцевого органу влади, особливо в умовах воєнного стану, а також захисту персональних даних в контексті Закону України "Про доступ до публічної інформації" та ін.

    За результатами проведеного навчального заходу публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023