25 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Сучасний діловий протокол та етикет", в якій взяли участь представники апарату та структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3-х РДА, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 5-ти територіальних громад Запорізького району.

  Протягом останнього дня навчання публічні службовці ознайомились з поняттям ділового протоколу та його місцем в діловому спілкуванні, нормами та видами ділового протоколу, офіційними та протокольними формами привітання та представлення, особливостями міжнародного ділового протоколу, а також з етикетом національних символів.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023